Luchthaven Münster/Osnabrück telt recordaantal passagiers door stakingen

Flughafen Münster Osnabrück
22 april 2023 - 10:39 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom
| Foto: Flughafen Münster Osnabrück

MÜNSTER - Luchthaven Münster/Osnabrück heeft vrijdag tientallen vluchten opgevangen die wegens stakingsacties niet terecht konden op de luchthavens van Düsseldorf en Keulen/Bonn. Dat leidde tot 8.000 bezoekende passagiers, wat de drukste dag in bijna tien jaar tijd opleverde.

Flughafen Münster/Osnabrück (FMO) meldt dat er 64 extra starts en landingen plaatsvonden, naast de normale vliegbewegingen. Zeven luchtvaartmaatschappijen gebruikten de Duitse regionale luchthaven voor vluchten naar negentien bestemmingen in Egypte, Griekenland, Kosovo, Portugal, Spanje en Turkije.

“Dankzij onze toegewijde medewerkers hebben we tal van luchtvaartmaatschappijen, en vooral passagiers, in staat kunnen stellen om hun oorspronkelijke reisplannen toch uit te voeren”, aldus Rainer Schwarz, topman van Flughafen Münster/Osnabrück.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen