Delta biedt excuses aan na bloedneuzen door cabinedrukprobleem

Delta American
19 september 2024 - 12:16 | Door: 
ANP/Reismedia
| Foto: Glenn Beltz (archieffoto)

Delta Air Lines heeft donderdag haar excuses aangeboden nadat afgelopen weekend een binnenlandse vlucht terug moest keren vanwege een probleem met de cabinedruk. Volgens Amerikaanse media kregen passagiers hierdoor last van bloedingen uit de neus en oren.

Na de landing controleerde of behandelde medisch personeel, dat het vliegtuig bij de gate opwachtte, tien mensen. De vlucht zou van Salt Lake City in de staat Utah naar Portland, Oregon gaan.

"Wij bieden onze oprechte excuses aan aan onze passagiers voor hun ervaring op vlucht 1203 op 15 september", stelt Delta in een verklaring. "De bemanning volgde de procedures om terug te keren naar Salt Lake City, waar ons grondteam de passagiers heeft ondersteund." De Amerikaanse luchtvaartautoriteit (FAA) meldde dat de kwestie wordt onderzocht.

Het lokale televisiestation KSL-TV sprak met passagiers die vertelden dat ze mensen zagen die hun hoofd vastgrepen van de pijn of bloedden uit hun oren of neus, kort nadat het vliegtuig was opgestegen. "Ik voelde een stekende pijn in mijn oor. Ik greep mijn oor vast, haalde mijn hand terug en er zat bloed aan", zei een van de reizigers.

Delta meldde dat de zuurstofmaskers in het vliegtuig niet werden geactiveerd.

De vlucht werd uitgevoerd met een Boeing 737NG. Nadat het probleem met de cabinedruk verholpen was, is dit toestel weer in dienst gekomen.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen