Toestel United Airlines uit Londen wijkt uit na onrust aan boord

16 augustus 2006 - 2:00
BOSTON - Een Boeing 767 van United Airlines is woensdag (16 augustus) uitgeweken naar Boston Logan Airport, nadat een claustrofobische passagier in conflict kwam met cabinepersoneel. Volgens CNN heeft het incident niets met terrorisme te maken, maar gingen uit voorzorg toch twee gevechtsvliegtuigen de lucht in om het toestel naar Boston te begeleiden.

Vlucht UA923 was woensdagmorgen opgestegen op de luchthaven Londen Heathrow. De Boeing 767-300 vervoerde 182 passagiers en twaalf bemanningsleden.

Aanvankelijk had een woordvoerder van het vliegveld in Boston gezegd dat de passagier lucifers, Vaseline en een schroevendraaier had laten zien. Ook zou de vrouw een briefje met daarop een verwijzing naar al-Qaeda in haar bezit hebben gehad. Die verklaring werd later ingetrokken.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen