Alaska Airlines opent lijndiensten van Portland naar Boston en Orlando

6 januari 2007 - 1:00
PORTLAND - Alaska Airlines opent op 9 september 2007 nieuwe lijndiensten vanaf Portland. De maatschappij start dagelijkse vluchten naar Boston en Orlando. Daardoor komt het aantal transcontinentale bestemmingen van Alaska Airlines op acht. Volgens de maatschappij is de Amerikaanse oostkust een bloeiende markt.

De vluchten worden uitgevoerd met de Boeing 737-700, die plaats biedt aan twaalf passagiers in First Class en 112 in Economy Class.

Alaska Airlines startte haar eerste transcontinentale route in 2001. Toen werd een lijndienst gestart tussen Seattle en Washington.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen