Marechaussee waarschuwt bedrijven op Schiphol voor overvallen

24 december 2007 - 1:00
SCHIPHOL - De Koninklijke Marechaussee op Schiphol waarschuwt bedrijven op en rond de luchthaven voor overvallen. Volgens een woordvoerder hebben zich in de omgeving de afgelopen tijd diverse incidenten voorgedaan, waaronder een gewapende overval eind vorige week op een overslagbedrijf op Schiphol-Zuidoost.

Het komt volgens de zegsman zelden voor dat de bedrijven op de luchthaven met dit soort gewelddadige roven te maken hebben. "De meest bekende overval op het vliegveld was de diamantroof in februari 2005. We hebben de bedrijven nu gewaarschuwd dat ze wat waakzamer moeten zijn en moeten letten op verdachte symptomen en bewegingen."





(c) ANP


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen