Vliegveld New Delhi opgeschrikt door vals alarm

5 december 2008 - 1:00
NEW DELHI - Het Indira Ghandi-vliegveld van New Delhi is donderdag (4 december) opgeschrikt door een vals alarm. Door twee harde knallen gonsde het van de geruchten over geweerschoten. Dat bleek na een grondig onderzoek niet te kloppen, aldus lokale media. Op de luchthavens van New Delhi, Mumbai, Chennai en Bangalore zijn extra veiligheidsmaatregelen genomen vanwege een terreurdreiging.

Er zijn extra veiligheidsfunctionarissen op de vliegvelden gestationeerd.


Passagiers hebben het verzoek gekregen zich zeker drie uur voor het vertrek van hun vlucht te melden, omdat extra controles op de bagage worden uitgevoerd.

Door terreurslagen vorige week in Mumbai vonden ten minste 188 mensen de dood.


(c) ANP


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen