Fokker blijvend druk met onderhoud F-16's (foto)

5 december 2010 - 1:00

WOENSDRECHT - Fokker Aircraft Services (FAS) heeft recent de 1.111ste F-16 Fighting Falcon een onderhoudsbeurt gegeven. Het toestel van de Noorse luchtmacht was naar Nederland gekomen voor een reguliere inspectie die iedere driehonderd uur nodig is. FAS is sinds 1981 betrokken bij het onderhoud en 'upgraden' van F16-toestellen. Ook voert het bedrijf schadereparaties uit en pakt het scheurtjes in de vleugels aan.


Fokker Aircraft Services voert daarbij opdrachten uit voor de luchtmachten van Denemarken, Portugal, Nederland en Chili. Ook de in Europa gestationeerde F16s van de Amerikaanse luchtmacht brengen regelmatig een onderhoudsbezoek aan FAS.

Bekijk een foto van de Noorse F16 in onderhoud op Luchtvaartfoto.nl.

Van onze redactie



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen