Passagier verstopt kind in tas op Air France-vlucht

9 maart 2016 - 17:05 | Door: 
onze redactie

PARIJS - Franse autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld nadat aan boord van een Air France-vlucht een kind is gevonden in de handbagage van een passagier. De baby beschikte maandag niet over een ticket voor de vlucht van Istanbul naar Parijs.

Medepassagiers viel het op dat iets in de tas bewoog. Ze stonden vervolgens raar te kijken toen de vrouw het kind uit de tas tevoorschijn haalde. Nadat het kind – naar verluidt van 1 a 2 jaar oud - werd ontdekt schakelde Air France de politie in, die na aankomst in Parijs klaar stonden.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen