Pilote stiekem in dienst bij twee maatschappijen tegelijkertijd

Cockpit
22 juni 2024 - 9:55 | Door: 
onze redactie
| Foto: Andrés Dallimonti / Unsplash

Een ijverige pilote heeft zichzelf flink in de problemen gewerkt. De vrouw had stiekem twee werkgevers tegelijkertijd: op haar vrije dagen van werkgever KM Malta Airlines vloog de first officer voor Virgin Atlantic. Virgin ontdekte het dubbelspel en ontsloeg de vrouw op staande voet.

Het verhaal wordt opgetekend door The Shift. Volgens de Maltese nieuwssite liep de pilote ‘bij toeval’ tegen de lamp in Londen. In plaats van haar verplichte rusttijd in acht te nemen te nemen van haar werk als first officer bij KM Malta Airlines was de vrouw aan het werk bij Virgin Atlantic.

Toen bij Virgin werd ontdekt hoe de vork in de steel zat, werd de vrouw op staande voet ontslagen. Volgens The Shift is KM Malta Airlines op de hoogte gesteld van de ‘ijver’ van de vrouw, maar heeft de Maltese maatschappij haar niet ontslagen.

Het is onduidelijk hoe lang de vrouw twee werkgevers tegelijkertijd had.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen