American Airlines en Malev willen gaan code-sharen

10 januari 2007 - 1:00
FORT WORTH - American Airlines en Malev Hungarian Airlines willen gaan code-sharen. De Amerikaanse carrier heeft een verzoek ingediend bij het Amerikaanse ministerie van Transport om deze samenwerking op 25 maart te kunnen starten. Reizigers van American en Malev kunnen binnenkort ook frequent flyer miles sparen en spenderen op vluchten van beide maatschappijen.

Malev wordt binnenkort lid van oneworld, de luchtvaartalliantie waar American al sinds het begin is bij betrokken. De beoogde code-sharing omvat de dagelijkse Malev-vlucht van Boedapest naar New York en diverse Europese Malev-vluchten vanuit de Hongaarse hoofdstad.

Malev zal op haar beurt haar vluchtcode plaatsen op American-vluchten tussen Europa en de VS en vanuit New York naar bestemmingen in Noord-Amerika, het Caribisch Gebied en Zuid-Amerika.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen