Nikko Hotels doet intrede op hotelmarkt Midden-Oosten

27 februari 2007 - 1:00
NEW YORK - Nikko Hotels doet voor het eerst haar intrede op de hotelmarkt in het Midden-Oosten. De hotelgroep, een dochteronderneming van Japan Airlines, opent in mei 2007 het vijfsterren Hotel JAL Fujairah Resort & Spa in de Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel biedt plaats aan 257 kamers, die allen een uitzicht bieden op zee.

Het hotel komt op circa 1,5 uur rijden van het centrum van Dubai te liggen. In 2008 wordt een tweede Nikko Hotel geopend in de stad Dubai. Dit hotel krijgt 486 kamers en gaat het Hotel JAL Tower Dubai heten.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen