Reizigers Schiphol doneren anderhalve ton aan UNICEF

26 januari 2013 - 9:30

SCHIPHOL - Reizigers die vertrokken en aankwamen op de luchthaven Schiphol hebben in 2012 in totaal 156.000 euro achtergelaten in de collectezuilen van UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties.

Jaarlijks wordt de inhoud van de collectezuilen van Schiphol geschonken aan een goed doel dat wereldwijd actief is en geen politieke binding heeft. Begin 2012 werd het startsein gegeven voor de drie jaar durende samenwerking tussen Schiphol en UNICEF Nederland.

Naast de opbrengst van de collectezuilen, organiseren de medewerkers van Schiphol Group allerlei acties ten bate van de kinderrechtenorganisatie, zo laat de luchthaven weten.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen