Nieuwe hangaar voor Solid aiR op Eindhoven Airport (foto's)

25 augustus 2007 - 2:00
EINDHOVEN - Zakenjetonderneming Solid aiR heeft een nieuwe hangaar in gebruik genomen op thuisbasis Eindhoven Airport. Door de extra hangaarruimte wordt de capaciteit vergroot van 1.000 naar 2.500 vierkante meter. Ook nieuwe kantoorruimte is onderdeel van de nieuwbouw. In totaal is er nu 1.200 vierkante meter kantoorruimte beschikbaar, waar dit voorheen 200 vierkante meter was.

Solid aiR gebruikt de hangaarruimte voor onderhoud en stalling van de eigen vloot, die bestaat uit één Piaggio Avanti II, één Cessna Citation CJ1, twee Citation V’s, drie Citation VI’s en twee Dornier 328’s.



Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen