Philippine Airlines opent lijndienst Manila-Londen

16 september 2013 - 13:46

MANILA - Philippine Airlines hervat op 4 november na vijftien jaar afwezigheid de vluchtuitvoering naar Europa. Londen Heathrow is de eerste luchthaven waarop de Filippijnse luchtvaartmaatschappij gaat vliegen, zo is maandag bekendgemaakt. Philippine Airlines gaat de lijndienst vijf keer per week uitvoeren met een Boeing 777-300ER.

Eerder deze zomer is het Europese vliegverbod voor de Filippijnse luchtvaartmaatschappij opgeheven. PAL, dat is bezig is haar vloot fors uit te breiden en te moderniseren, kondigde meteen na opheffing van het verbod aan dat het weer op luchthavens in Europa wil gaan vliegen. Als mogelijke bestemmingen werden toen Londen, Parijs, Frankfurt, Amsterdam, Rome en Madrid genoemd.

Philippine Airlines heeft voor komend winterseizoen slots aangevraagd voor de route Manila-Amsterdam. Of en waneer de route daadwerkelijk van start gaat is nog niet bekend.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen