Aegean Airlines gestart met lijndienst van Thessaloniki naar Schiphol

Aegean Airlines A320neo
28 oktober 2024 - 15:04 | Door: 
onze redactie
| Foto: Aegean Airlines (archieffoto)

Aegean Airlines is maandagmiddag gestart met de nieuwe lijndienst tussen Thessaloniki en Schiphol. De eerste vlucht, uitgevoerd met een Airbus A320, vertrok om kwart over drie ’s middags (lokale tijd) uit de Noord-Griekse stad. Het is al de derde lijndienst van Aegean Airlines naar Nederland, en de tweede naar Schiphol.

De Grieken gaan op de route tussen Schiphol en Thessaloniki de strijd aan met Transavia, dat eveneens tussen beide luchthavens vliegt. Aegean Airlines biedt drie vluchten per week aan, op maandag, donderdag en zaterdag, en zet daarop een Airbus A320ceo of A320neo in. De vluchten vertrekken steeds om 14:50u lokale tijd uit de Griekse havenstad, en om 18u uit Nederland.

Verder verbindt de Star Alliance-maatschappij zowel Amsterdam als Eindhoven non-stop met hoofdstad Athene.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen