Etihad sluit samenwerkingsverband met Yemen Airways

14 mei 2008 - 2:00
ABU DHABI - Etihad Airways uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft een zogenoemde codeshare-overeenkomst gesloten met Yemen Airways. Daardoor kunnen passagiers met Yemen Airways vanuit Sanaa naar Abu Dhabi vliegen en daarna met Etihad verder. Door de samenwerking wordt bovendien Yemen aan het routenetwerk van Etihad gekoppeld. De vluchten van Yemen Airways tussen beide hoofdsteden worden met ingang van juni onder beide vluchtnummers uitgevoerd.

De vloot van Yemen Airways bestaat uit achttien vliegtuigen, waarmee naar dertig bestemmingen in het Midden-Oosten, India, Europa en Azië gevlogen wordt.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen