Hotelsuite in vliegtuig opent haar deuren op vliegveld Teuge (foto's)

14 juli 2009 - 2:00
TEUGE - De nieuwe hotelsuite van vliegveld Teuge wordt zondag 19 juli officieel geopend. Het nieuwe onderkomen bevindt zich in een origineel vliegtuig – een Ilyushin 18 met vier propellers – dat is omgebouwd tot een luxe hotelsuite. De Ilyushin 18 staat naast het nieuw te bouwen luchthavengebouw van vliegveld Teuge.


Gasten gaan via een met rode tapijt bekleedde vliegtuigtrap naar de cabine. Het hele interieur is gestript, verbouwd en voorzien van een ligbad met jacuzzi, doucheruimte, infrarode sauna, relaxfauteuils, een moderne pantry met koelkast, minibar, vaatwasser, inbouw koffiezetapparaat en combioven. Bij de nooduitgang aan de achterzijde van het toestel bevindt zich een terras dat uitzicht geeft op het platform en de landings-/startbaan van het vliegveld.

Vanuit het bed hebben gasten uitzicht door de hele cabine op de cockpit. Het toestel is tevens voorzien van airconditioning en verwarming. Inchecken gebeurt bij een nabijgelegen bed&breakfast waarna een persoonlijke rondleiding door het toestel volgt.

Het toestel kan ook worden gebruikt als vergaderlocatie voor kleine groepen tot 10 personen. Zowel door Nederlandse als buitenlandse bedrijven, want privéjets kunnen op Teuge landen.

Het project is een initiatief van Ben Thijssen, die het toestel in 2007 in Duitsland kocht. Een overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt, kost 350 euro.

Bekijk de foto's


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen