Hamburg International richt zich nadrukkelijker op Nederlandse markt

13 november 2009 - 1:00
HAMBURG - De Duitse vakantievlieger Hamburg International richt zich nadrukkelijker op de Nederlandse markt. Zo is de website van de luchtvaartmaatschappij voortaan ook in het Nederlands beschikbaar. Hamburg International vervoert een toenemend aantal Nederlandse passagiers vanaf het pal over de grens gelegen Airport Weeze.


“Bijna de helft van onze passagiers vanaf Weeze zijn Nederlanders”, verklaart Ralph Ullmann, commercieel directeur van de Hamburgse luchtvaartmaatschappij. Het aantal vluchten vanaf Weeze groeit. Hamburg International heeft sinds mei dit jaar een Airbus A319 gestationeerd op de grensluchthaven.

Via de Nederlandse website kunnen tickets voor alle vluchten van Hamburg International vanaf Weeze geboekt worden. Deze winter vliegt de maatschappij vanaf Weeze naar de Canarische Eilanden en Egypte. In de zomer volgen vluchten naar de Griekse Eilanden, Mallorca, Turkije en Bulgarije.

Zie ook:


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen