Vliegtuig met minister aan boord neergestort in Mexico-Stad (video)

5 november 2008 - 1:00
MEXICO-STAD - Een vliegtuig met zes mensen aan boord onder wie de Mexicaanse minister van Binnenlandse Zaken, Juan Camilo Mourino, is tijdens het spitsuur in het centrum van Mexico-Stad neergestort. De burgemeester van de stad, Marcelo Ebrad zei dat de passagiers en de twee bemanningsleden om het leven zijn gekomen.

Op de grond zijn vijf mensen zwaargewond geraakt. Over de toedracht is nog niets bekend. Het toestel betrof een zakenjet van het type Learjet 45.

De Mexicaanse regering voert een bloedige oorlog tegen de drugsmaffia die in grote delen van het land de dienst uitmaken. De drugsbaronnen ondermijnen met grof geweld het gezag van de regering, voor al in het noordwesten van het land.



(c) Reismedia / ANP


















Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen