Thai Airways verhoogt brandstoftoeslag op binnenlandse vluchten

24 december 2007 - 1:00
BANGKOK - Thai Airways verhoogt haar brandstoftoeslag op binnenlandse vluchten. Sinds 17 december was al een toeslag van kracht op tickets die in Thailand zijn gekocht, maar nu gaat de heffing ook gelden voor vliegbiljetten die in het buitenland zijn gereserveerd. Met de toeslag wil Thai het hoofd bieden aan de stijgende brandstofkosten.

Op tickets die gekocht zijn in Thailand zelf is een toeslag van toepassing van 650 baht (circa vijftien euro). Reizigers die hun ticket in het buitenland aanschaffen betalen vanaf 10 januari 2008 een heffing van twintig dollar.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen