Vliegverkeer luchthaven Düsseldorf stilgelegd na bomalarm

24 september 2013 - 2:00

DÜSSELDORF - In de verdachte koffer waardoor dinsdag het vliegverkeer op de luchthaven Düsseldorf International enkele uren werd platgelegd, zaten enkele kilo's drugs. Dat bleek toen specialisten de koffer openden, liet de politie woensdag weten. Om welke drugs het gaat is niet bekend. Op de luchthaven werd dinsdag groot alarm gegeven na de vondst van de koffer.

Zeker achttien binnenkomende vluchten met zo'n drieduizend passagiers moesten uitwijken. Een groot deel van het vliegveld werd ontruimd. Buiten stonden zo' n 1000 mensen te wachten. Na ongeveer drie uur werd het alarm opgeheven.

Volgens de krant Rheinische Post was in de koffer een metalen buis aangetroffen. Het stuk bagage was onbeheerd en werd rond 15.30 uur aangetroffen in de vertrekhal.

(c) Reismedia / ANP

 

 


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen