British Airways biedt passagiers aansluiting met priv&#233jet in VS

15 juni 2010 - 2:00
LONDEN - Passagiers van British Airways (BA) kunnen voortaan in Noord-Amerika en het Caribisch gebied gebruik maken van een nieuwe aansluitende vlucht in een zakenjet. De Britse maatschappij heeft daarvoor een overeenkomst gesloten met CitationAir, een dochterbedrijf van vliegtuigbouwer Cessna. BA en CitationAir noemen de nieuwe dienstverlening ‘PrivateConnect’.


Volgens de twee bedrijven kunnen passagiers door de samenwerking naadloos overstappen van een vliegtuig van British Airways op een Citation-privéjet, of andersom. Reizigers kunnen de vlucht telefonisch regelen en betalen met een creditcard. British Airways en CitationAir spreken van een eenvoudige manier van reizen voor de luxepassagier: het tekenen van een contract of het aangaan van een verplichting voor de lange termijn is niet nodig.

Wie kiest voor PrivateConnect kan een vlucht regelen naar elke bestemmingen in de Verenigde Staten, Mexico, het zuiden van Canada en het Caribisch Gebied. De transfer van de BA-terminal naar de Citation-jet of vice versa is inbegrepen.

Aan de vlucht per privéjet hangt een prijskaartje van 6.000 tot 10.000 dollar per uur, afhankelijk van het gekozen vliegtuigtype. CitationAir vliegt met toestellen van het type Citation Bravo, Citation CJ3, Citation XLS, en Citation Sovereign.

Van onze redactie



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen