Albert Heijn opent to go vestiging op Schiphol

1 augustus 2007 - 2:00
ZAANDAM - Nadat eerder Hema een vestiging opende op Schiphol maakt nu nog een typisch Nederlands bedrijf haar opwachting op de luchthaven. Supermarktketen Albert Heyn opent vandaag (woensdag 1 augustus) een to go-vestiging in het Shopping Centre Schiphol Plaza. De winkel ligt tegenover aankomsthal 4 en is dagelijks geopend van zes uur ’s morgens tot tien uur ’s avonds.

Het gemaksconcept AH to go speelt in op de toenemende behoefte van de medewerkers op Schiphol om op snelle wijze verantwoorde producten te kopen.

Het assortiment van de winkel bestaat uit ruim duizend producten. Klanten kunnen in de winkel terecht voor een ontbijt, lunch of maaltijd. Mensen die net geland zijn, kunnen in de AH alvast boodschappen voor thuis halen.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen