Nationale Vliegtuig Herkennings Kampioenschappen opnieuw in MLM

8 september 2007 - 2:00
DEN HAAG - De Nationale Vliegtuig Herkennings Kampioenschappen wordt op zaterdag 10 november voor de derde achtereenvolgende keer gehouden in het Militaire Luchtvaart Museum (MLM) in Soesterberg. Het evenement valt samen met de vrij toegankelijke Open Werkplaats Dagen, waarbij diverse restauratie- en reconstructiewerkzaamheden aan vliegtuigen uit het MLM collectie van dichtbij kunnen worden bekeken.

Om Nationaal Kampioen Vliegtuigherkenning te worden, moeten 75 vliegtuigtypen worden herkend. Er zijn prijzen te behalen in de categorieën ‘;;militair’;;, ‘;;civiel’;; en ‘;;historisch’;;.

Degene die de beste score haalt over alle categorieën mag de wisselprijs mee naar huis nemen. Tevens is er een wisselprijs voor de beste jongste deelnemer. Het evenement begint om 13.00 uur.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen