Bmi regional breidt vloot uit en opent nieuwe lijndiensten

10 januari 2007 - 1:00
ABERDEEN - Bmi regional, de regionale tak van de Britse luchtvaartmaatschappij bmi, breidt de vloot uit met vier extra vliegtuigen. Daarnaast worden drie nieuwe routes geopend vliegfrequenties op bestaande routes uitgebreid. De vier extra Embraer ERJ-145’s met vijftig stoelen worden begin dit jaar in ontvangst genomen.

Door de toevoeging van de extra ERJ-145’s groeit de vloot van bmi regional naar twintig vliegtuigen. De maatschappij start nieuwe dagelijkse lijndiensten van Edinburgh naar Zü;rich, Aberdeen naar Kristiansand en Leeds Bradford naar Kopenhagen.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen