United start nieuwe lijndienst tussen Nagoya en Taipei

24 februari 2005 - 1:00
CHICAGO - United Airlines vliegt vanaf 29 april 2005 een nieuwe dagelijkse lijndienst tussen Nagoya in Japan en het de Taiwanese hoofdstad Taipei. De maatschappij creëert hiermee een doorverbinding van haar bestaande dienst tussen San Francisco en Nagoya. Azië is een belangrijke groeimarkt voor United en de maatschappij verwacht met de nieuwe dienst de grote Aziatische bevolkingsgroep aan de Amerikaanse westkust van dienst te zijn.

De nieuwe lijndienst wordt uitgevoerd met een Boeing 777-200 met plaats voor 12 passagiers in UnitedFirst, 49 in UnitedBusiness en 197 in UnitedEconomy.

United Airlines vliegt reeds via Tokio Narita van Los Angeles naar Taipei.





Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen