Ondernemers tevreden over bereikbaarheid per vliegtuig

19 maart 2012 - 1:00

AMSTERDAM - Een meerderheid van de Nederlandse ondernemers is tevreden over de bereikbaarheid van hun stad per vliegtuig. Dat blijkt uit een onderzoek dat Deloitte heeft uitgevoerd. Zo'n 74 procent van de ondernemers met een luchthaven in de buurt geeft de bereikbaarheid van door de lucht een voldoende. Voor de overige ondernemers geldt dat gemiddeld vijftig procent hierover tevreden is.

Ondernemers in Rotterdam en Eindhoven zijn het meest positief over de bereikbaarheid via de luchthavens. In beide steden gaf 82 procent van de ondernemers aan tevreden te zijn. Van de ondernemers in Eindhoven is het merendeel zelfs ‘zeer tevreden’.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen