Nieuw parkeerlabel Eindhoven Airport

15 april 2013 - 15:39

EINDHOVEN - Eindhoven Airport introduceert een nieuw online parkeerlabel, zo heeft de luchthaven maandag bekendgemaakt. De reden is de aanhoudende groei van het aantal passagiers. Dit jaar wordt een toename van veertien procent verwacht tot bijna 3,5 miljoen passagiers. Eindhoven Airport heeft een marktonderzoek laten doen naar de wensen van de consument op het gebied van parkeren.

Suggesties hieruit zijn meegenomen in het nieuwe beleid, zegt de luchthaven. Er komt een online reserveringsmodule op de website. Hiermee kan een passagier prijzen van de verschillende parkeerlocaties vergelijken en direct via een credit card of iDeal een parkeerplek reserveren.

Daarnaast is er een parkeerverwijssysteem rondom de luchthaven geplaatst, met real time beschikbaarheidsinformatie. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de verschillende parkeerterreinen op basis van goud, zilver en brons kwalificaties. Deze kwalificaties zijn gebaseerd op prijs en de loopafstand van de passagier richting de terminal.

Verder kom er een ‘budget’ aanbod, waarbij de passagier kan kiezen voor de laagste dagprijs. Er komt een prijsvoordeel voor reserveerders in de maanden mei, juni, juli en augustus.

Van onze redactie



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen