IATA verplaatst jaarvergadering naar Singapore

2 maart 2011 - 12:09

GENEVE - De internationale luchtvaartorganisatie IATA verplaatst zijn voor begin juni geplande algemene jaarvergadering van Cairo naar Singapore. IATA meldt niet in staat te zijn om het evenement in de Egyptische hoofdstad te houden. Van 5 tot 7 juni is nu Singapore het decor van de 67ste jaarlijkse IATA-bijeenkomst, waarbij de wereldwijde luchtvaarttop zich verzamelt.

Onderwerpen van gesprek zijn dit jaar onder meer de impact van de stijgende brandstofprijzen op de winstgevendheid van de luchtvaartindustrie, de verbetering van de efficiëntie dankzij nieuwe technologieën en prestaties op het gebied van milieuvriendelijkheid.

IATA zegt in de toekomst alsnog een algemene jaarvergadering in Cairo te willen houden. Daarvoor moet wel de politieke transitie in het Noord-Afrikaanse land voltooid zijn.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen