Maxjet Airways start luxe lijndienst tussen Londen en Los Angeles

3 september 2007 - 2:00
LONDEN - De Business Class luchtvaartmaatschappij Maxjet heeft haar netwerk uitgebreid met de lijn Londen Stansted - Los Angeles. Sinds 30 augustus wordt vier keer per week gevlogen op de route, die de bestaande diensten naar Las Vegas, New York en Washington aanvult. Intussen heeft de maatschappij ook toestemming gevraagd voor vluchten van Los Angeles naar Shanghai, via Seattle.

Maxjet startte in 2005 vluchten tussen Londen en New York. Daarbij worden Boeing 767-200’s gebruikt die geheel zijn ingericht voor het luxe vervoer van 102 passagiers. De vloot is inmiddels gegroeid tot vijf toestellen.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen