InterContinental Hotels Group breidt aantal Indigo Hotels uit

11 augustus 2005 - 2:00
ATLANTA - InterContinental Hotels Group (IHG) introduceert eind 2005 in de Verenigde Staten twee nieuwe Hotel Indigo eigendommen. De nieuw te openen hotels zijn Hotel Indigo Houston en Hotel Indigo Chicago-Palatine. Met de opening van beide hotels komt het totaal van hotels onder dit label op vier. Het eerste Indigo hotel werd begin dit jaar geopend.

Hotel Indigo is een lifestyle hotel dat er zich op richt om aan de verlangens en wensen van stijlbewuste gasten te voldoen. Deze gasten zoeken belevenis en kwaliteit als zij op vakantie zijn of op zakenreis. Zij willen volgens InterContinental Hotels Group niet meer het alledaagse functionele kwaliteit die de meeste hotels bieden.




Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen