Cathay promoot betere aansluiting op vlucht Amsterdam - Sydney

6 september 2004 - 2:00
AMSTERDAM - Cathay Pacific start met ingang van 31 oktober een derde dagelijkse vlucht tussen Hong Kong en Sydney. Hierdoor ontstaat een aanzienlijk kortere overstaptijd voor passagiers die met Cathay van Amsterdam naar Sydney reizen.

Via advertenties in kranten, vak- en consumentenbladen probeert de Aziatische maatschappij de internationale reiziger te bepalen bij deze verbeterde aansluiting. Om dit kracht bij te zetten zijn de retourtickets tussen Amsterdam en Sydney tijdelijk in prijs verlaagd.

Daarnaast heeft Cathay zogenoemde 'boomerangkaarten' laten maken. Op deze Australisch getinte afbeeldingen staat een prijsvraag waarmee deelnemers twee vliegtickets naar 'down under' kunnen winnen. De prijsvraag is ook op de internetsite van Cathay te vinden.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen