WK voetbal op groot scherm op Schiphol (video)

13 juni 2010 - 2:00
SCHIPHOL - Met de start van het WK voetbal vrijdag 11 juni heeft de luchthaven Schiphol een 'Schipholtribune' geopend op het Jan Dellaertplein voor de ingang van Schiphol. Passagiers, wegbrengers, afhalers en buren van Schiphol kunnen hier live op een nieuw Astrovion scherm de wedstrijden volgen. Op de speciaal ontwikkelde WK-tribune voor Schiphol is plaats voor ruim 325 mensen.


Het nieuwe scherm is 85 procent groter dan het oude scherm en heeft een 16:9 breedbeeld formaat. Dit breedbeeld TV-scherm van Panasonic beslaat ruim 74 vierkante meter. Iedere dag, van 06.00 tot 00.00 uur worden er op dit scherm, naast informatie en entertainment, commercials met geluid uitgezonden voor een jaarlijks publiek van 22 miljoen mensen.

De planning is om alle WK-wedstrijden live uit te zenden.

Bekijk videobeelden van het nieuwe scherm op


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen