KLM ziet reizigers niet massaal de trein in vluchten

8 april 2008 - 2:00
SCHIPHOL - De KLM ziet haar passagiers niet massaal het vliegtuig laten staan en voor een snelle treinverbinding kiezen. Dat zei Bram Gräber, directeur van KLM Nederland, dinsdag (8 april) bij de opening van de nieuwe HiSpeed lounge op Schiphol. Tot circa vijfhonderd kilometer vindt hij de trein zeker favoriet en ziet hij de combinatie van trein en vliegtuig als een mooie uitbreiding van het huidige dienstenpakket van KLM.

“Voor reizen van Schiphol naar Antwerpen of Brussel is de trein ideaal. Voor de passagier is het snel, en ook vanuit economisch oogpunt is het voor een maatschappij als KLM veel efficiënter om passagiers per trein te sturen dan om een vliegtuig in te zetten.”

Members hebben toegang tot het . Nog geen member? voor meer informatie.




Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen