Sterling Airlines boekt 35 miljoen dollar verlies in 2004

24 februari 2005 - 1:00
KOPENHAGEN - De Deense low cost maatschappij Sterling Airlines heeft over het boekjaar 2004 een verlies geleden van miljoen dollar. Ondanks een gestegen aantal vervoerde passagiers drukten een felle concurrentie en enorm gestegen brandstofprijzen de cijfers in het rood. De maatschappij wil in 2005 proberen de bedrijfskosten nog verder omlaag te brengen. Ook moet de vloot efficiënter worden ingezet. Sterling vliegt komende zomer overigens een nieuwe lijndienst van Amsterdam naar Kopenhagen.

Sterling vliegt met een vloot van Boeing 737-700’s en –800’s en onderscheidt zich van sommige andere low cost maatschappijen doordat ook doorverbindingen te boeken zijn, in plaats van alleen vluchten van punt naar punt.



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen