Ryanair vanaf nieuwe Litouwse basis naar Weeze en Charleroi

9 februari 2010 - 1:00
DUBLIN - Ryanair opent de veertigste basis in zijn netwerk op de luchthaven van de Litouwse stad Kaunas. Vanaf mei worden in Kaunas twee Boeing 737-800’s gestationeerd. Ryanair start vanaf zijn eerste Oost-Europese basis negen nieuwe lijndiensten, waaronder naar Weeze. Brussel Zuid Charleroi verbindt Ryanair met ingang van maart al met Kaunas.

Inclusief de negen nieuw te openen routes vliegt Ryanair met ingang van mei naar achttien bestemmingen vanaf Kaunas.

De Ierse low cost carrier lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een verdere groei in Centraal- en Oost-Europa. Ryanair zegt op dit moment in onderhandeling te zijn met vier andere luchthavens in deze regio over de vestiging van basis.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen